Likefestoon / Aktuális / Erőemelés: Toldi sikerek Debrecenben

Erőemelés: Toldi sikerek Debrecenben

Az év utolsó előtti versenyét abszolválták sikerrel az Orosházi Toldi SE versenyzői. November utolsó hétvégéjén Debrecenben szereztek érmeket több korosztályban, több súlycsoportban.

Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságot rendeztek november 26-án Debrecenben. Az Orosházi Toldi SE részéről hat versenyző mérettette meg magát. A dél-békési hölgyek taroltak: Pogány Andrea 72 kg-ban 75 kg-ot teljesítve masters 1 magyar bajnok, és abszolút bajnok lett. Schneider Erzsébet 84 kg masters 2 kategóriában 60 kg-ot nyomott, a súlycsoport és a korosztály magyar, és abszolút bajnoka lett. Lovas Mónika junior korosztály +84 kg-ban 110 kg-ot teljesítve szintén mindent vitt – adta hírül az egyesület részéről Szabó Ágnes edző.

A nők mellett a férfiak is kitettek magukért. Paczuk Ádám 74 kg-os kategóriában ifjúságiaknál és a junioroknál is a második helyen végzett. Czvitkó Balázs 120 kg-os súlykategóriában koncentráltan versenyzett, 115 kg-os egyéni csúcsával az ifjúságiaknál harmadik, még a junioroknál a második helyet szerezte meg. Véró Alex +120 kg-ban remekelt, 202,5 kg-os fekvenyomásával új junior országos csúcsot állított be. Junior magyar bajnokként és a junior kategória abszolút második helyezettjeként zárt. A junior férfi csapat a dobogó harmadik fokára állhatott.

Betkó Tamás Dávid

Fotó: egyesület

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.