Likefestoon / Aktuális / Gyémánt díjas Gyopárosfürdő Facebook oldala

Gyémánt díjas Gyopárosfürdő Facebook oldala

A Magyar Marketing Szövetség egyik legrangosabb díjában részesült Gyopárosfürdő Facebook oldala. A Jövő Építők TDM Közhasznú Egyesület „Facebook.com/gyoparos, mint marketingtevékenységünk zászlóshajója” elnevezéssel nyújtott be pályázatot márkaépítés kategóriában az Országos KKV Marketing Díj pályázatára. Az oldal a marketing szövetség legrangosabb elismerését, a Gyémánt díjat nyerte el. Megemlítendő, hogy hat induló közül egyedüli díjazott lett Gyopárosfürdő.

A november 17-én, Budapesten az országos marketing konferencián tartott eredményhirdetésen Kiss László, a Jövő Építők TDM vezetője vehette át az elismerést.

– Nagy öröm számunkra, hogy három év alatt 1300-ról 50 ezer fölé sikerült növelni az oldalt követők számát és ilyen sokan követik figyelemmel Gyopárosfürdő működését és mindennapjait. A szakmai zsűri ezen fejlődés mellett vizsgálta azt is, hogy az oldal mennyire hatékony marketing szempontból, mennyire teszi eladhatóvá a fürdőt és szolgáltatásait – számolt be Kiss László, akitől azt is megtudtuk, hogy a tavalyi évben Gyopárosfürdő weboldalát is elismerték, jövőre pedig a fürdő terápiás oldalát szeretnék nevezni.

– A tavalyi évben elhoztunk már egy elismerést Gyopárosfürdő honlapjára vonatkozóan. Ezt a sikert alvállalkozók bevonásával értük el, viszont a facebook oldal fejlesztés az egyesület saját energiájából történt, illetve megemlítendő, hogy a közvetlen környezetünkben tevékenykedő fotósok, grafikusok és kollégák munkája is nagyban hozzájárult a sikerhez. Jövőre a fürdő terápiás oldalát szeretnék nevezni – terapia-gyoparos.hu. Erről azt kell tudni, hogy fordítva működik, tehát a beteg problémáját, pénztárcáját és szabadidejét veszi alapul és ez alapján rak össze egy számára személyre szabott terápiás csomagot.

A fürdő egy másik díjat is kapott ezen a napon, ugyanis az Év Fürdője szavazáson, az Év Feltörekvő Fürdője kategóriába negyedik lett Gyopárosfürdő. Az elismerést Hévízen, a Fürdőszövetség rendezvényén Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetés és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója vehette át.

A Jövő Építők TDM sokat tesz a sikeres marketing érdekében, többnyelvű kommunikációt, országos lefedettségű nyereményjátékokat folytat, továbbá a weboldal működtetése mellett a fürdő közösségi oldalain, a Facebookon és az Instagramon is igyekeznek friss, naprakész információkat biztosítani.

Földesi Szandra

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.