2019. december 13. péntek
Likefestoon / Aktuális / Erőemelés: Paczuk a legjobbját nyújtotta

Erőemelés: Paczuk a legjobbját nyújtotta

Elkezdődött Lengyelországban az  Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokság. Az Orosházi Toldi SE kiválósága, Paczuk Ádám már túl van a versenyén. A fiatal erőemelő egyéni legjobbját megdöntve végzett összetettben a hetedik helyen.

Az orosházi erőemelők Lengyelországban vesznek részt nemzetközi megmérettetésen. Szczyrk városában Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságot rendeznek. A Toldi SE ifjúsági versenyzője augusztus 31-én kiváló teljesítményt nyújtott, az ifjúságiak között 74 kilogrammban mérettetett meg. Ádám a 7. helyen végzett az erős mezőnyben. Guggolásban 210 kg-os teljesítményével, egyéni csúccsal a fogásnemben 5., fekvenyomásban 150 kg-ot, szintén egyéni csúcsot nyomva 4. helyen végzett, míg 205 kg-os felhúzásával 8. lett a fogásnemben. Az összetett eredménye 565 kg, – szintén egyéni csúcsot jelent – amely a 7. helyezést érte számára – adta hírül honlapján az egyesület.

Az egyesületi elnök, Musztafa Imre szerint Paczuk Ádám kitartóan és szorgalmasan edzett, készült a versenyre, de sajnos túlizgulta a megmérettetést, technikai hibákat vétett, így a várt tudásától elmaradt, viszont így is egyéni legjobbjait megdöntötte.

A világbajnokság folytatódik, ahol többek között még Lovas Mónikáért is szoríthatunk.

Betkó Tamás Dávid

Fotó forrása: Orosházi Toldi SE facebook

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.