Likefestoon / Aktuális / Erőemelés: Paczuk a legjobbját nyújtotta

Erőemelés: Paczuk a legjobbját nyújtotta

Elkezdődött Lengyelországban az  Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokság. Az Orosházi Toldi SE kiválósága, Paczuk Ádám már túl van a versenyén. A fiatal erőemelő egyéni legjobbját megdöntve végzett összetettben a hetedik helyen.

Az orosházi erőemelők Lengyelországban vesznek részt nemzetközi megmérettetésen. Szczyrk városában Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságot rendeznek. A Toldi SE ifjúsági versenyzője augusztus 31-én kiváló teljesítményt nyújtott, az ifjúságiak között 74 kilogrammban mérettetett meg. Ádám a 7. helyen végzett az erős mezőnyben. Guggolásban 210 kg-os teljesítményével, egyéni csúccsal a fogásnemben 5., fekvenyomásban 150 kg-ot, szintén egyéni csúcsot nyomva 4. helyen végzett, míg 205 kg-os felhúzásával 8. lett a fogásnemben. Az összetett eredménye 565 kg, – szintén egyéni csúcsot jelent – amely a 7. helyezést érte számára – adta hírül honlapján az egyesület.

Az egyesületi elnök, Musztafa Imre szerint Paczuk Ádám kitartóan és szorgalmasan edzett, készült a versenyre, de sajnos túlizgulta a megmérettetést, technikai hibákat vétett, így a várt tudásától elmaradt, viszont így is egyéni legjobbjait megdöntötte.

A világbajnokság folytatódik, ahol többek között még Lovas Mónikáért is szoríthatunk.

Betkó Tamás Dávid

Fotó forrása: Orosházi Toldi SE facebook

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.