Likefestoon / Aktuális / Toldis sikerek a Balaton Kupán

Toldis sikerek a Balaton Kupán

A Siófokon megrendezett Korosztályos Raw Fekvenyomó Balaton Kupán remekeltek az Orosházi Toldi SE versenyzői. Országos csúcs és bajnoki érem is született.

Az Orosházi Toldi SE sikert sikerre halmoz. Július 29-én az egyesület négy versenyzője vett részt a Siófokon megrendezett Balaton Kupán.

Az egyesület összefoglalójából kiderült, hogy a nőknél 72 kg-ban Pogány Andrea 75 kg-os teljesítményével felnőtteknél a negyedik, még masters1-ben első, abszolútban harmadik helyet szerezte meg.

Schneider Erzsébet 84 kg-os felnőtt kategóriában bronz, masters2-ben arany érmes lett. Abszolút masters2-ben pedig az első helyen végzett. 68 kg-os eredményével új masters2 országos csúcsot állított fel. A felnőtt női csapat 3.helyen végzett.

Férfiaknál Paczuk Ádám 83 kg junior kategóriában 120 kg-mal, bajnokként zárta a versenyt. +120 kg-ban Véró Alex 200 kg-ot teljesített, ezzel felnőtt ezüst, junior arany érmet szerzett. Junior abszolút értékelésben az első helyet szerezte meg. A junior férfi csapat a második helyen zárta a Balaton Kupát.

Földesi Szandra

Fotó: egyesület

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.