Likefestoon / Aktuális / Nívós elismerést kapott Szabó Ágnes

Nívós elismerést kapott Szabó Ágnes

Az Orosházi Toldi Se versenyzője 2017-ben számos érmet és elismerést zsebelt be, ezt koronázta meg a hét során a Nemzeti Versenysport Szövetségtől kapott díj.

A 2017-es kimagasló teljesítményük elismeréseképpen 34 sportág 59 férfi és női versenyzőjét, illetve csapatát díjazta keddi évértékelőjén a Nemzeti Versenysport Szövetség. Dr. Mészáros János elnök minden várakozást felülmúlónak nevezte az NVESZ első évét, amely során a sportolók 33 világbajnoki és 38 Európa-bajnoki elsőséget szereztek. Az ünnepségen Sárfalvi Péter, az EMMI sportért felelős helyettes államtitkára kiemelte, a Világjátékokon kívül rangos hazai rendezésű világversenyek sora bizonyította, hogy komoly potenciál van a magyar sport e területén.

Az Orosházi Toldi SE beszámolójából kiderült a kiválóságok közé tartozott egyetlen erőemelőként díjazott Szabó Ágnes orosházi versenyző. 2017-ben elért fekvenyomó világbajnoki, valamint fekvenyomó és erőemelő európa-bajnoki címmel érdemelte ki a rangos elismerést. Szabó Ágnes az elmúlt esztendőben a világjátékokon IX. helyezést ért el, míg a Magyar Erőemelő Szövetség az év erőemelője és fekvenyomójának választotta.

A díjat a Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke, dr. Mészáros János, és Sárfalvi Péter, az EMMI sportért felelős helyettes államtitkára adta át Szabó Ágnesnek.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.