2020. május 29. péntek
Likefestoon / Aktuális / Nívós elismerést kapott Szabó Ágnes

Nívós elismerést kapott Szabó Ágnes

Az Orosházi Toldi Se versenyzője 2017-ben számos érmet és elismerést zsebelt be, ezt koronázta meg a hét során a Nemzeti Versenysport Szövetségtől kapott díj.

A 2017-es kimagasló teljesítményük elismeréseképpen 34 sportág 59 férfi és női versenyzőjét, illetve csapatát díjazta keddi évértékelőjén a Nemzeti Versenysport Szövetség. Dr. Mészáros János elnök minden várakozást felülmúlónak nevezte az NVESZ első évét, amely során a sportolók 33 világbajnoki és 38 Európa-bajnoki elsőséget szereztek. Az ünnepségen Sárfalvi Péter, az EMMI sportért felelős helyettes államtitkára kiemelte, a Világjátékokon kívül rangos hazai rendezésű világversenyek sora bizonyította, hogy komoly potenciál van a magyar sport e területén.

Az Orosházi Toldi SE beszámolójából kiderült a kiválóságok közé tartozott egyetlen erőemelőként díjazott Szabó Ágnes orosházi versenyző. 2017-ben elért fekvenyomó világbajnoki, valamint fekvenyomó és erőemelő európa-bajnoki címmel érdemelte ki a rangos elismerést. Szabó Ágnes az elmúlt esztendőben a világjátékokon IX. helyezést ért el, míg a Magyar Erőemelő Szövetség az év erőemelője és fekvenyomójának választotta.

A díjat a Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke, dr. Mészáros János, és Sárfalvi Péter, az EMMI sportért felelős helyettes államtitkára adta át Szabó Ágnesnek.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Nyitnak a játszóterek

A korlátozások további enyhítése után Mezőkovácsházán ismét igénybe lehet venni a közösségi számára korábban nyitott …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.