Likefestoon / Aktuális / Ismét taroltak az Orosházi Toldi SE versenyzői

Ismét taroltak az Orosházi Toldi SE versenyzői

Ózdon rendezték meg az idei év utolsó erőemelő versenyét, ahol a Toldi SE versenyzői 17 arany-, 5 ezüst- és 2 bronzérmet szereztek.

November 22-én, Ózdon rendezték meg az Ifjúsági, Junior és Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságot, amelyen az Orosházi Toldi SE 11 versenyzője is indult és kiemelkedő eredményeket ért el.

– Egy hosszú, fárasztó utat követően egy jó rendezésű versenyen vehettünk részt. Ezúton is szeretnék gratulálni a szervezőknek a kiváló munkájukért. Különösebb gond nem volt a versenyen, a lányok hozták a formájukat és szép eredményeket értek el. A férfi versenyzőink is egyre jobban teljesítenek. Külön kiemelném új igazolásunkat, Véró Alexet, aki első versenyén az ifjúságiaknál arany-, a junioroknál pedig bronzérmet szerezett – értékelt Musztafa Imre, a Toldi SE elnöke. Az Orosházi Toldi SE eredményei:

Kékegyi Henriett 57 kg-ban 67,5 kg-os nyomásával, egyéni csúcsot elérve, junior magyar bajnok lett. Nagy Nikolett 63 kg-ban ifjúsági arany- és junior ezüstéremmel, valamint ifjúsági abszolút harmadik helyezéssel térhetett haza. A 65 kg-os nyomásával új egyéni csúcsot ért el. Balázs Renáta 72 kg-ban ifjúsági és junior magyar bajnok, valamint ifjúsági abszolútban első, míg a junioroknál második lett 95 kilós nyomással. Német Éva junior 84 kg-os súlycsoportban, 85 kg-os nyomással –ami új egyéni csúcs – junior magyar bajnok lett. Haklik Dorottya 84 kg-ban az ifjúságiaknál első, míg a junioroknál második helyezett lett 70 kg-os teljesítményével. Lovas Mónika a junior +84 kg-osok között a dobogó legfelső fokára állhatott fel, valamint a juniorok között, az abszolút bajnoki címet is magáénak tudhatja. Móninak 147,5 kg-os nyomása élete legjobbja. Pogány Andrea masters 63 kg-os súlycsoportban 82,5 kg-os nyomással aranyérmes, valamint a masters kategória abszolút magyar bajnoka lett. A női ifjúsági és junior csapat is az első helyen végzett.

P1200676

Férfiaknál Szabó Árpád a junior 93 kilósok között magyar bajnokként térhetett haza 180 kg-os nyomásával. Rajos Erik és Farkas Ádám is 120 kg-ban indult. Erik 145 kg-os teljesítményével az ifiknél első, még a junioroknál második helyezést ért el. Ádám 175 kg-ot nyomott, ezzel a junioroknál magyar bajnok lett. Véró Alex +120 kg-ban élete első versenyén 195 kg-ot teljesített. Ezzel az ifjúságiaknál arany-, míg a junioroknál a bronzérmet szerezte meg. A férfi junior csapat a második helyen végzett, de csak wilks ponttal lemaradva az első helyezettől.

A versenyszezon végével nem áll meg az élet a Toldi SE háza táján, ugyanis a 2015 Ifjúsági és Junior Európa-bajnokság rendezése mellett a Felnőtt Női–Férfi Országos Bajnokság megrendezésének jogát is Orosháza kapta.

Iglicz Tamás

Fotók: Orosházi Toldi SE

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.