Likefestoon / Aktuális / Hatodik helyen telel a Kaszaper FC

Hatodik helyen telel a Kaszaper FC

A bajnokság csak márciusban folytatódik, de Kaszaperen már zajlik a felkészülés a Megye III. osztály A csoportjának tavaszi nyitányára. A keretben több változás is történt.

Felemás őszi szezonon vannak túl a kaszaperi labdarúgók. A gárda jelenleg 22 pontjával a hatodik helyen áll.

– Az idény kezdetekor előkelőbb pozícióra számítottunk. Meghatározó játékosaink nem tudtak minden mérkőzésen részt venni, mivel sokszor hétvégén is dolgoztak. Ennek fényében reálisnak mondható a tabellán elfoglalt helyünk, célunk ezt megtartani a bajnokság végéig – számolt be Keresztes István, a klub elnöke.

A télen távozott Mészáros Dávid, aki Mórahalmon folytatja pályafutását, a középpálya megerősítésére Serfőző Jenő érkezett Nagybánhegyesről. További három játékos leigazolása is tervben van, de ez csak a jövőben válik biztossá. Toncseff Zsolt, az edzőpáros egyik tagja személyes okok miatt nem tudja tovább igazgatni a csapatot, helyette Keresztes István segít be a munkába.

A kaszaperi alakulat heti egy edzéssel, hétvégenként edzőmérkőzésekkel készül a folytatásra. Legutóbb Hódmezővásárhely csapatával találkoztak idegenben, ahonnan 6-3-as vereséggel távoztak, azt megelőzően pedig 1-1-es döntetlent értek el Medgyesbodzás ellen. Jövő hét szerdán, február 18-án Csorvásra utaznak, majd február 21-én, szombaton otthon fogadják a csorvásiakat. Az ezt követő hét szombatján Nagymágocs lesz az ellenfél, a helyszín, a megyei pályákon lévő nagy mennyiségű víz miatt még kérdéses.

095Kaszaperen a fiatalok is kiveszik a részüket a labdarúgásból.

– Ifjúsági csapatunkat helyi fiatalok alkotják, akiket később beépíthetünk a felnőttekhez. A keretünk 14-15 évesekből áll, akik tapasztalatot szerezhetnek a 21 éves korhatárig kitolt mezőnyben, amit felhasználhatnak majd a „nagyok között – tájékoztatott minket az elnök.

Mind a felnőtteknek, mind az ifiknek március 14-én kezdődik a tavaszi pontvadászat, a Köröstarcsa ellen, idegenben.

Juhász Ádám

Fotó: Kaszaper FC  

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.