Likefestoon / Aktuális / Hamarosan lezárul Medgyes legnagyobb beruházása

Hamarosan lezárul Medgyes legnagyobb beruházása

Végéhez közeledik Medgyesegyháza egyik legnagyobb beruházása, melynek köszönhetően a település egésze rácsatlakozhat a csatornahálózatra. A „Medgyesegyháza város szennyvízhálózatának IV. ütem kiépítése és a szennyvíztisztító telep bővítése” elnevezésű projekt befejezési határideje augusztus 30.

A megépült területeken már elkezdődtek a végleges helyreállítási munkák, így a kapubejárók, járdák, árkok finom tereprendezési munkálatai is. A burkolt utak végleges helyreállításának ütemezése és megvalósítása jelenleg egyeztetés alatt van.

A városban minden érintett ingatlan tulajdonosa és használója a sikeres műszaki átadás-átvétel után értesítést kap a házi rácsatlakozás módjáról, feltételeiről, idejéről.

A régi hálózaton lévő átemelők felújítása még ezután kezdődik, mely a szennyvíztisztító telep biológiai tisztítókapacitásának, a műszaki terveknek és ütemezésének megfelelően halad. A próbaüzem elindítása június hónapban várható.

Az új szennyvízhálózatra az egyes ingatlanok rákötése leghamarabb az új rendszer üzembe helyezését (augusztus 31.) követően lehetséges.

Kiss Réka

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.