Likefestoon / Aktuális / Hamarosan lezárul Medgyes legnagyobb beruházása

Hamarosan lezárul Medgyes legnagyobb beruházása

Végéhez közeledik Medgyesegyháza egyik legnagyobb beruházása, melynek köszönhetően a település egésze rácsatlakozhat a csatornahálózatra. A „Medgyesegyháza város szennyvízhálózatának IV. ütem kiépítése és a szennyvíztisztító telep bővítése” elnevezésű projekt befejezési határideje augusztus 30.

A megépült területeken már elkezdődtek a végleges helyreállítási munkák, így a kapubejárók, járdák, árkok finom tereprendezési munkálatai is. A burkolt utak végleges helyreállításának ütemezése és megvalósítása jelenleg egyeztetés alatt van.

A városban minden érintett ingatlan tulajdonosa és használója a sikeres műszaki átadás-átvétel után értesítést kap a házi rácsatlakozás módjáról, feltételeiről, idejéről.

A régi hálózaton lévő átemelők felújítása még ezután kezdődik, mely a szennyvíztisztító telep biológiai tisztítókapacitásának, a műszaki terveknek és ütemezésének megfelelően halad. A próbaüzem elindítása június hónapban várható.

Az új szennyvízhálózatra az egyes ingatlanok rákötése leghamarabb az új rendszer üzembe helyezését (augusztus 31.) követően lehetséges.

Kiss Réka

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.