Likefestoon / Aktuális / Fekvenyomás: országos csúcsok, első helyezések Kisbérről

Fekvenyomás: országos csúcsok, első helyezések Kisbérről

Hétvégén ismét dobogóra állhattak az Orosházi Toldi SE versenyzői. Ezúttal a Kisbéren megrendezett Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságon remekeltek. Országos csúcsok is születtek.

Pogány Andrea 72 kg-ban 75 kilós teljesítménnyel masters1-ben súlycsoportja magyar bajnoka, míg az összevont masters kategóriában abszolút harmadik helyezett lett.

Élete első versenyén vett részt Szabados Katalin, aki 84 kg-ban remekül szerepelt, masters1-ben 50 kg-ot tudott teljesíteni, ami a második helyre volt elegendő.

Szintén ebben a súlykategóriában, de masters2-ben Schneider Erzsébet 68,5 kg-mal új masters2 országos csúcsot állított be, és ezzel súlycsoportja magyar bajnoka lett. A masters női csapat második helyen végzett.

Lovas Mónika a junior +84 kg-os kategóriában 115 kg-os teljesítményével a dobogó legfelső fokára állhatott, és ezzel az eredményével megszerezte a junior abszolút bajnoki címet is. – tudtuk meg az egyesület beszámolójából.

+120 kg-ban egyik orosházi versenyző sem talált legyőzőre: junior korcsoportban Véró Alex 210,5 kg-os nyomással aranyérmet szerzett, és az összes juniorok között is a legjobbnak bizonyult, abszolút bajnokként zárva így a versenyt. Alex 210,5 kg-os eredménye új junior országos csúcs. A masters2 kategóriában Bodnár István is remekelt, 200,5 kilóval magyar bajnok, és abszolút harmadikként végzett. István nyomása raw és ruhás masters2 országos csúcs is egyben.

Fotó: egyesület

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.