Likefestoon / Aktuális / Elismerést kaptak példás munkájukért

Elismerést kaptak példás munkájukért

Oklevelek, elismerések, virágcsokrok – Ünnep volt Kovácsházán, ezúttal a szociális szférában dolgozóké.

1997. óta minden esztendőben november 12-én tartják a Szociális Munka Napja, melynek alkalmából országszerte programokat, ünnepségeket rendeznek. Így történt ez a dél-békési Mezőkovácsházán is a napokban. Kása Zsanett családsegítő polgármesteri elismerő oklevelet vehetett át, míg Varga Ibolya élelmezésvezető, Kelemen Katinka családgondozó, Tóth László gépkocsivezető és Gyuri Mónika szociális munkatárs intézményvezetői elismerést kapott.

Emellett több évtizede végzett szolgálatáért jubileumi jutalomban részesült Kovács Éva az idősek napköziotthona vezetője és Bécsi István hentes, illetve nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték Gonda Lászlónét, aki a napközis konyhán szolgálta a várost.

A jó hangulatú, vidám rendezvényen Varga Gusztáv polgármester beszédében kiemelte, a szociális munkások igen fontos feladatot látnak el: mindenkinek, köztük a legelesettebbeknek is esélyt és lehetőséget adnak arra, hogy minél teljesebb életet éljenek. A városvezető az ünnepen köszönetét fejezte ki az elvégzett, kitartó munkáért a dolgozók felé.

Az esemény közös vacsorával zárult.

Fotók forrása: Mezőkovácsháza Város Önkormányzata

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.