Likefestoon / Aktuális / Taekwon-do Bál Battonyán

Taekwon-do Bál Battonyán

A Barátság SE Taekwon-do Bált rendez a Battonyai Szent István Általános Iskola tornacsarnokában, június 6-án. A jegyekből befolyt összegből sporteszközöket vásárol az egyesület, ám aki öt másodpercig, fejmagasságban kitart egy oldalsó rúgást ingyen bemehet.

Taekwon-do bemutató, zenés műsorok, tombola és természetesen étel, ital várja a battonyai Barátság SE báljára látogatókat.

A küzdősport egyesület utánpótlás és felnőtt korosztályban is magyar bajnokokat vonultat fel, a belépők megvásárlásával az ő munkájukat segíthetik. Az alakulat munkásságába látványos bemutatókon keresztül kaphatnak betekintést, de fellép a Pipacs óvodai csoport és a Mega Jump táncegyüttes is. A legtöbb bálnak elmaradhatatlan kelléke a tombola, a sorsoláson résztvevők értékes nyereményekre számíthatnak.

– A bevételből sporteszközöket vásárolunk, hogy minél jobb körülményeket tudjunk biztosítani a gyerekeknek. Reméljük sokan eljönnek, és támogatják a klubot. A belépő váltás alól egy öt másodpercig, fejmagasságban kitartott oldalsó rúgással lehet mentesülni, nem sok ingyen bejutóra számítunk – számolt be Rádai Imre II. danos mester.

A Barátság SE figyelemre méltó gesztust is tett a közelmúltban. A nemzetközi szövetség kezdeményezéséhez csatlakozva, már nem használt felszereléseiket ajánlották fel, amelyeket a világ szegényebb sorsú harcművészeihez juttatnak el.

A bálra 500 forintos áron lehet jegyet vásárolni, a rendezvény szombaton este 7 órakor kezdődik.

Juhász Ádám

Fotó: Barátság SE

11082260_835373549882377_1139156188529738986_o

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.