Eltűnt fiatalt találtak meg Orosházán

nov 02, 16 Eltűnt fiatalt találtak meg Orosházán

Mindenszentek napján két könnyű sérüléssel járó balesethez riasztották megyénk rendőreit, míg Orosházán egy eltűnés miatt keresett fiatalt helyeztek biztonságba a járőrök.

Tegnap az Orosházi Rendőrkapitányság járőrei eltűnés miatt keresett fiatalt helyeztek biztonságba. A 17 éves fiút a Békési Rendőrkapitányság körözte, ugyanis engedély nélkül távozott abból a lakásotthonból, ahol él. A megtalált fiút a rendőrök átadták a gyermekotthon képviselőjének.

Ahogyan említettük, Mindenszentek napján két közúti baleset is történt megyénkben, az egyik Békéscsabán, a Pataky László utcában, ahol 10 óra 50 perckor két személygépkocsi ütközött össze, az egyik autó utasa könnyebben megsérült. A másik baleset a dél-békési Battonya Somogyi utcájában történt 16 óra 30 perc körül, egy személygépkocsi kerékpárost ütött el. Az ütközés következtében a biciklis elesett és könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják – tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatásából.

Hagyjon üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.