Likefestoon / Aktuális / Születésnap a Meszlényi-autónál

Születésnap a Meszlényi-autónál


Ismét családi programmal ünnepli születésnapját a Meszlényi-autó. A holnapra tervezett rendezvényen az ünnepeltek szándéka szerint mindenki megtalálja a kedvére való programot. Míg az apukák elfoglalhatják magukat a Toyota GT 86 bemutatójával, vagy megismerkedhetnek a márka Full Hybrid modelljével, esetleg Reanult vagy Citroën csodamodelljeivel, a gyereket és az anyukákat a játékos kikapcsolódás várja.

Az autók mellett a délután leginkább a zenéről szól, bár a véradási lehetőség is ekkor nyílik meg, illetve a rendőrség bemutatót tart. A koncertek sorát a Reláció Zenekar nyitja 14.30-kor, majd 16 órától a Török Akusztik Band zenél, 18 órakor a Pribojszki Mátyás Band következik. Az est fénypontja pedig – még a 21.40-kor kezdődő 18. születésnapi tűzijáték előtt -, Charlie és a Charlie Band élő nagykoncertje.

Annak, aki kedvet kapott a szeptember 22-i születésnapozáshoz, csak Békéscsaba belvárosáig kell eljutnia például tömegközlekedéssel, mert onnan Dotto-vonattal szállítják a parti részvevőit az Almáskerti Ipari Parkban működő Meszlényi-autóhoz.

Részletek: www.meszlenyiauto.hu

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.