Vádemelés: a jegyvizsgálóra támadt

dec 10, 15 Vádemelés: a jegyvizsgálóra támadt
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki agresszíven viselkedett a kalauznővel a Szeged Újszeged városrésze és Kétegyháza között közlekedő vonaton.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy végegyházi férfi ellen. Az 57 éves G. A.  augusztus 13-án 17 óra 30 perc körüli időben egy borosüveggel próbálta megdobni, illetve megütni a Szeged Újszeged városrésze és Kétegyháza között közlekedő vonaton dolgozó jegyvizsgálót.

A kalauznő a két kocsiból álló szerelvény motorkocsijában volt, amikor az egyik utas jelezte neki, hogy a másik kocsiban egy férfi kötekedik a vele együtt utazókkal. A jegyvizsgáló Csanádpalota állomáson átszállt abba a kocsiba, ahol az agresszíven viselkedő utas volt és felszólította őt arra, hogy foglaljon helyet. A férfi nem sokkal később egy borosüveggel próbálta megdobni a nőt. Miután nem találta el, a kezébe vett egy másik üveget, amivel fejen akarta ütni a jegyvizsgálót, de egy utas megakadályozta ebben. A rendőrök a mezőhegyesi vasútállomásról előállították a férfit, aki ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozást a rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának Vizsgálati Alosztálya december 8-án lezárta és az eljárás iratait G. A. ellen vádemelési javaslattal küldte el a Battonyai Járási Ügyészségre – adta hírül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hagyjon üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>