2018. június 24. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Társalgó – Új programsorozat Orosházán

Társalgó – Új programsorozat Orosházán

Irodalomról, zenéről, történelemről – A reformkor lesz a téma a Justh Zsigmond Városi Könyvtár beszélgetős estjén, amely egy új programsorozat kezdetét jelenti Orosházán. A Társalgó elnevezésű programot ez alkalommal korhű viseletek bemutatása is színesíti.

Az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár egész évben értékes programokkal várja a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. A könyvbemutatók mellett számos egyéb hasznos és szórakoztató rendezvényből válogathatnak az irodalomkedvelők. Új programsorozatuk keretében – amely a Társalgó elnevezést kapta – első alkalommal a Reformkor történéseit, irodalmát, zenéit dolgozzák fel egy beszélgetős este keretében, április 6-án, csütörtökön 17 órától.

A témában társalognak: Bús Natália, gimnáziumi magyartanár, Kőszegi-Németh József, művésztanár és Erostyák Zoltán, gimnáziumi történelemtanár, történész. A beszélgetést moderálja B. Imre Julianna, drámapedagógus.

Az est alkalmával a reformkor viseleteit is megtekinthetik az érdeklődők, illetve a kor süteményeiből is ízelítőt kapnak.

A belépés mindenki számára díjtalan.

Földesi Szandra

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.