2020. február 29. szombat
Likefestoon / Aktuális / Osztálykirándulással indították a tanévet

Osztálykirándulással indították a tanévet

A kovácsházi tizedikesek megfordították a tanév sorrendjét, az utolsó nap helyett idén a tanévkezdést választották kirándulásra, Romániába utaztak, ahol három csodás napot töltöttek el, miközben új ismeretekkel gyarapodtak.

Épp hogy becsengettek, a mezőkovácsházi Hunyadi János Középiskola tizedikesei máris buszra szálltak négy pedagógussal. A Monyásza-patak partján fekvő romániai Menyházára utaztak, ahol szebbnél-szebb látvány tárulkozott eléjük.

Még a rossz idő sem szegte kedvüket, tartalmas három napot töltöttek Mezőkovácsháza testvértelepülésén. A három nap folyamán megtekintették a Világosi Várat, a márványbányát, a menyházi kastélyt, de városnéző túrán is jártak, valamint a menyházi halas tavon is csónakáztak. Végül a kikapcsolódásé volt a főszerep, wellnessezni mentek, mely igen népszerű a 6-700 fős településen.

A diákok azt mondják, sok-sok élménnyel tértek haza, jó volt ismét találkozni az osztálytársakkal, akikkel közösen kapcsolódtak ki még utoljára a tanév igazi megkezdése előtt.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.