2018. július 18. szerda
Likefestoon / Aktuális / Húsvét a Szegedi Vadasparkban

Húsvét a Szegedi Vadasparkban

Több meglepetéssel is készül a Szegedi Vadaspark Húsvét alkalmából. Új állatot mutatnak be, kvízzel egybekötött tojáskeresés és élő főző show is várja a látogatókat vasárnap és hétfőn.

A Szegedi Vadaspark minden évben színes programokkal készül Húsvét ünnepére. Ezek közül talán a legkedveltebb, a már hagyományosnak számító tojásvadászat. Idén különböző kérdések is díszítik a tojásokat, amelyek nem lesznek könnyűek, de a válaszok megtalálhatóak az egyes állatok kifutójánál lévő ismertető táblákon. A szerencsés megtaláló a Természetvédelmi Oktatóközpontban válaszolhat a kérdésre, amiért cserébe csokoládé jutalomban részesül.

Vasárnap a Rádió 88 nyújt szórakoztató játéklehetőséget, hétfőn meglepetéssel is készülnek az érdeklődőknek. Az állatállomány újdonsült lakóját mutatják be, akinek kilétét mély titok övezi. Emellett a TV Paprika a helyszínen forgat, A boldogság útjain című műsor sztárszakácsa Bede Robert, a Belmondo együttes frontemberével, Czutor Zoltánnal főz együtt. A felvétel nyilvános, így beleshetnek annak kulisszatitkaiba.

A felnőttek 1 700 forintos áron válthatnak jegyeket, a 14 év alattiaknak 1 100 forint a belépő. Diákigazolvánnyal a 14 év felettiek 1 250 forintért juthatnak be, a családoknak és iskolai csoportoknak külön kedvezményt biztosítanak. A további díjszabásokról a http://www.zooszeged.hu/informaciok/arak-kedvezmenyek linkre kattintva értesülhetnek.

Juhász Ádám

Fotó: zooszeged.hu

 

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.