2019. január 16. szerda
Likefestoon / Aktuális / Furák Péter a Sikerklub következő vendége

Furák Péter a Sikerklub következő vendége

Sebész szakorvos, mesterfodrász, légi utaskísérő, március 25-én pedig a zongorista, zeneszerző Furák Péter sikersztorijával ismerkedhetnek meg az érdeklődők az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat szervezésében útnak indított Sikerklub elnevezésű programsorozat keretében.

Az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat egy éve futó programsorozatának fő profilja, hogy olyan orosházi vagy Orosházáról és a környékről indult személyeket mutasson be, akik a saját szakmájukban példaértékűen helytállnak és kiemelkedő sikereket értek el.

Ez alkalommal Furák Péterrel, az orosházi származású zongorista, zeneszerző életútjával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Fotó: Szkárossy Zsuzsa

Furák Péter neve sokak számára ismerős lehet, a zenei világ szinte minden területébe belekóstolt. Zongoraművész diplomája ellenére manapság inkább színházi zeneszerzéssel, zenei vezetéssel foglalkozik. Hat évig volt a Vígszínház zongoristája, zeneszerzője, zenei vezetője. De bizonyítja tehetségét a könnyűzenei vonalon is, játszik és szerzőként működik a Follow The Flow zenekarban, illetve szerzőtársa Zoohackernek. De együtt dolgozik Udvaros Dorottyával, három éve pedig Oláh Ibolya mellett is bizonyítja fantasztikus tehetségét. Az Ibolyántúl című színházi este zongoristájaként már az orosházi Petőfi Művelődési Központ színpadán is láthattuk és hallhattuk. Saját maga is azt vallja: a zene megpecsételte a sorsát!

– Úgy érzem, amióta az eszemet tudom arra készültem, hogy zenész legyek. – nyilatkozta korábban hírportálunknak Péter.

De hogy honnan indult a pályafutása, mikor kezdett el zenével foglalkozni, miképp jutott el idáig, milyen további tervei vannak, arról ő maga mesél március 25-én a Petőfi Művelődési Központ Koncert termében!

Furák Péterrel készített korábbi interjúnk ide kattintva elérhető.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.