2018. május 21. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Bűnmegelőzési tájékoztatók, programok Dél-Békésben

Bűnmegelőzési tájékoztatók, programok Dél-Békésben

Házhoz megyünk – Segíthetünk? – A rendőrség rendszeresen szervez bűnmegelőzési tájékoztatókat, programokat. 

Az elmúlt napokban több dél-békési településen is bűnmegelőzési tanácsadással, programokkal, hasznos információkat tartalmazó kiadványokkal várták a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának szakemberei az érdeklődőket.

Többek között minden korosztály számára ajánlanak a lopások, csalások megelőzésének lehetőségeit, a rendőrség munkáját és elérhetőségeit ismertető kiadványokat, szórólapokat és válaszolnak a biztonsággal kapcsolatos kérdésekre. Bemutatják a BikeSafe programot, amelynek adatbázisa segíti a kerékpárlopások megelőzését és felderítését. A rendőrök díjmentesen regisztrálják az érdeklődők kerékpárjait.

Kunágotán, a művelődési házban április 20-án, 9 óra 30 perctől vagyonvédelmi tájékoztatóval várták a helyieket. Ugyanezen a napon, 13 órától Dombiratoson, az önkormányzat épületében tartottak bűnmegelőzési tájékoztató.

A Magyardombegyházon és Kisdombegyházon élők pedig április 27-én, 9 órától a magyardombegyházi rendezvényteremben találkozhatnak a rendőrség képviselőivel.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Családbarát lett a Szülészet Nőgyógyászati Osztály

Családbarát Kórházi Osztály 2018 – áll a felirat az Orosházi Kórház 3. emeleti folyosóján. Ennél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.