2020. április 9. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Az Orosházi Kórházban üléseztek és adományt is hoztak

Az Orosházi Kórházban üléseztek és adományt is hoztak

Az orosházi Rotary Club berkeiben bevett szokás, hogy ellátogatnak tagjaik munkahelyére, így mindenki bepillantást nyerhet abba, hogy klubtársa mivel is foglalkozik nap mint nap. A Rotary Club Orosháza tagsága ennek a szokásnak a folytatásaként látogatott el a közelmúltban az Orosházi Kórházba, ahová a klub leköszönő elnöke, Laczi Mihály kórházunk közgazdasági főosztályvezetőjeként invitálta meg a tagokat.

A kórház részéről dr. Duray Gergő főigazgató bemutatta az intézményt és ismertette az elmúlt évek fejlesztéseit. Pető-Farkas Éva gazdasági igazgató a kórház finanszírozási hátteréről és gazdasági szerkezetéről beszélt, dr. Rácz Oszkár orvosigazgató az orvosszakmai fejlődést ismertette, majd Greksza Lászlóné ápolási igazgató a kórházban folyó szakdolgozói képzésekről tartott tájékoztatót.

– Az igen részletes, s mindenki által érthető tájékoztatók után klubtagjaink részéről jó néhány kérdés és észrevétel hangzott el. A felvetésekre – legyen az pozitív vagy negatív – vendéglátóink őszintén, kertelés nélkül válaszoltak, amit külön köszönünk. Kiváló hangulatban telt a kihelyezett klubülés, pozitív élmények értek minket a kórházban – fogalmazott dr. Deák György. A Rotary Club Orosháza következő elnöke az esemény végén egy 120 ezer forintos adományt is átadott dr. Duray Gergő főigazgatónak. Az összeget a Rotary tagjai egyénileg adták össze, ezzel szeretnének hozzájárulni a kórház fejlesztéséhez.

A kórház kollektívája hálásan köszöni a Rotary Club Orosháza felajánlását, amit a kialakítás alatt álló Egynapos sebészet felszereléséhez használnak majd fel.

 

Szerzőnk: likefestoon

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.