2018. július 18. szerda
Likefestoon / Aktuális / A kecske éve beteljesíti álmainkat

A kecske éve beteljesíti álmainkat

A kínai asztrológiában a 2015-ös év a kecske éve. Az eddig dédelgetett álmaink, magunk elé tűzött, de még el nem ért céljaink beteljesülése várhat ránk ebben az évben.

Van egy féltve őrzött álmod, amit már régóta szeretnél elérni? Akkor a kecske éve, a Te éved lesz! A 2015-ös év energiái támogatni fogják a nagy ötletek és tervek megvalósítását, amelyeket a korábbi években külső tényezők miatt, vagy kellő önbizalom híján nem tudtunk megvalósítani. Bármilyen cél, ami eddig csak halvány ötletként szunnyadt benned, vagy már hosszú évek óta eredménytelenül próbálod elérni, idén megvalósíthatóvá válik.

A nagy változások éve is ez. Legyen szó munkahely változtatásáról, költözésről, vagy életmódváltásról, biztosak lehetünk benne, hogy megkapjuk hozzájuk a kellő energiát és biztatást. Gondolj vissza, miket is fogadtál meg a szilveszteri koccintáskor, és láss munkához! Leszokni a cigarettáról? Megtalálni álmaid otthonát? Minden változtatás gyerekjátéknak fog tűnni idén!

A február 5-én kezdődő kecske éve sorsdöntő találkozásokat, egybeeséseket is hozhat magával. Figyeljünk az apró jelekre, a véletleneknek hitt eseményekre, mert ezek meghatározhatják a jövőnket. Ha elszalasztjuk a jeleket, nagy lehetőségtől eshetünk el a későbbiekben. Figyeljünk oda tehát, hogy kivel hoz össze a sors, milyen helyre kerülünk, milyen események történnek velünk, a párhuzamokra és furcsa egybeesésekre, mert sorsdöntő információkat hordozhatnak.

A kecske éve különösen szerencsésnek is ígérkezik, főleg azok számára, akik hisznek a számmisztikában. Ennek oka, hogy a nyolcas szám, a kínaiak nagy szerencseszáma, kétszer is jelen lesz a következő évben: a 2015-ös szám számjegyeinek összegében, továbbá a kecske a 8. állat a kínai horoszkópban. Ha valaki kecske horoszkópban született, a szerencséje megsokszorozódhat.

Kapunk tehát rengeteg energiát, biztatást és egy nagy halom szerencsét a következő évhez, már csak ki kell találnunk, hogy mik azok az álmaink, amiket már oly rég óta szeretnénk megvalósítani, s amelyek egy jobb, teljesebb élet felé vezethetnek minket.

Nagy Mária

Fotó: freepik.com
Forrás: kinaihoroszkop.com, twice.hu

Szerzőnk: Főszerkesztő

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.