2020. április 1. szerda
Likefestoon / Aktuális / Sok könyv érkezett, de a könyvespolc is elkélne

Sok könyv érkezett, de a könyvespolc is elkélne

Úgy tűnik, sikeres volt a kórházi könyvtáras felhívása, hiszen immár több mint 400 könyv érkezett  az elmúlt hetekben.

Arra kérték a térségben élőket, – és ez a kérés továbbra is fennáll – az otthon feleslegessé vált, jó állapotban lévő szórakoztató és szépirodalmi könyveket vigyék el az Orosházi Kórházba, hogy az ott gyógyulók olvasással tölthessék idejüket. A felhívásnak köszönthetően sok könyv érkezett a kórházba, azonban nem tudják min tárolni a köteteket. Ahogy a fotón is látszik, a 4. emeleti Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon már megtelt a könyvespolc.

Fotó forrása: Orosházi Kórház

Az Orosházi Kórház beszámolója szerint szeretnének kialakítani egy könyves sarkot a 6. emeleten, a belgyógyászaton is, de nincs hozzá megfelelő polcuk, ezért most azt kérik, akinek van nélkülözhető könyvespolca, adományozza az osztálynak, hogy a következő adag könyvet is el tudják helyezni. Nem számít milyen színű, hány polcos és az sem gond, ha kicsit ütött-kopott, hiszen a kórháznak kiváló karbantartói vannak, akik felújítják ha szükséges.

A felajánlásokat a szakrendelő 3. emeletén az ápolási igazgatásra várják, de ha valakinek egyszerűbb, írjon üzenetet a kórház Facebook oldalán vagy hívja a 06 68 411 166-os számot és kérje a 430-as melléket.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.