2020. február 24. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Megyei kispályás labdarúgó torna Orosházán

Megyei kispályás labdarúgó torna Orosházán

Közel 130 rendőr vett részt azon a labdarúgó tornán, amit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szervezett Orosházán. A megmérettetésre Romániából is érkezett egy rendőr csapat.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. április 19-én, Orosházán rendezte meg a Szent György Napi Labdarúgó Torna megyei döntőjét.  Az egész napos sporteseményre 13 csapat nevezett, közel 130 játékos részvételével. A megmérettetésre Romániából, az Arad Megyei Rendőr Főfelügyelőségtől is érkeztek rendőrök, akik örömmel tettek eleget magyar kollégáik meghívásának. A színvonalas meccseket mindvégig a sportszerűség jellemezte.

A torna győztese a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság válogatottja lett. Második helyen a Békési Rendőrkapitányság csapata végzett. A dobogó harmadik fokára pedig a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányág állhatott fel. A versenybizottság a rendezvény legjobb játékosának a győztes csapatból Göblyös Sándor r. századost választotta. A legjobb kapusnak járó díjat a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság hálóőre, Kádi László r. zászlós érdemelte ki. A gólkirályi címet az öt találatot elérő Békési Rendőrkapitányság játékosa, Bereczki Gábor r. főtörzsőrmester szerezte meg.

Az okleveleket és a serlegeket dr. Kis Péter r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak és a különdíjakban részesült játékosoknak. A labdarúgó tornán közreműködő játékvezetők pedig tárgyjutalomban részesültek.

Fotó: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.