2018. május 26. szombat
Likefestoon / Aktuális / Könyvbemutató – 40 éve Down-szindrómával élni

Könyvbemutató – 40 éve Down-szindrómával élni

Megjelent Misák Darinka könyve, “Sanyi” 40 éve Down-szindrómával élni címmel. A művet szombaton mutatják be az orosházi könyvtárban.

Május 5-én, szombaton 17 órakor kezdődik a Justh Zsigmond Városi Könyvtár olvasótermében Misák Darinka “Sanyi” 40 éve Down-szindrómával élni című könyvének bemutatója. A szerzőt Debreczeni Cintia faggatja majd a részletekről, aki a meghívott vendégeket, Sanyit és szüleit, valamint a könyv lektorait, dr. Varga Imre, a speciális pedagógia kandidátusát (PhD) és dr. Szabó Mihály, az orvostudomány kandidátusát (PhD) is megszólaltja a hétvégi eseményen.

“Legfőbb törekvésem ezzel a kiadvánnyal, hogy aki elolvassa, az érezze át, próbáljon meg azonosulni azokkal az érzésekkel, örömökkel, fájdalmakkal, melyet Sanyi, a Down-szindrómával élő felnőtt személy érez, – ez által is csodálatos lényét kívánom az olvasónak bemutatni. Célkitűzésem, hogy rámutassak arra a tényre, hogy a gyógypedagógiai segítés és támogatás, az emberség, a másik emberben való hinni akarás létfontosságú a pedagógiai életkísérésen belül.” – hangsúlyozza a könyv szerzője.

Szerzőnk: Kiss Anna

Nézze meg ezt is!

Bűnmegelőzési témájú fórumok Dél-Békésben

Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.