2020. június 3. szerda
Likefestoon / Aktuális / Víz Világnapja játék Orosházán

Víz Világnapja játék Orosházán

A Víz Világnapja alkalmából az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár az Orosháza-Gyopárosfürdővel együttműködve játékot hirdet a gyermekek számára.

A program célja, hogy a 14 év alatti korosztállyal megismertessék a víz fontosságát és értékét, mindezt játékos formában. A feladat nagyon egyszerű, a gyermekkönyvtárban hat kérdésből álló tesztsor vár a jelentkezőkre. A kitöltést segíti egy prezentáció, amit a könyvtár számítógépein lehet megtekinteni. A diasort végignézve már gyerekjáték a tesztsor kitöltése.

Buzai Csaba, a Justh Zsigmond Városi Könyvtár igazgatója elmondta, így sok érdekességet megtudhatnak a gyerekek a vízről, de olyan feladat is van, amelyben a fiatalok véleményére is kíváncsiak.

IMG_5388Minden feladatlapot egy ládába gyűjtenek, amelyből a jövő hét folyamán kisorsolnak tíz szerencsést. Akik helyesen töltötték ki a lapot, a Gyopárosfürdőbe nyerhetnek jegyeket. A lapokat március 21-éig, szombaton 12 óráig lehet kitölteni és leadni a gyermekkönyvtárban. Egy személy csak egyszer pályázhat, ezért érdemes figyelmesen végignézni a prezentációt!

Nagy Mária

Fotó: Justh Zsigmond Városi Könyvtár

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Nyitnak a játszóterek

A korlátozások további enyhítése után Mezőkovácsházán ismét igénybe lehet venni a közösségi számára korábban nyitott …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.