Likefestoon / Aktuális / Véget ért a női megyei műfüves bajnokság

Véget ért a női megyei műfüves bajnokság

A női megyei műfüves labdarúgó bajokság négyes döntőjében a Szentetornyai Amazonok és a Csanádapáca voltak érdekeltek, előbbiek az ezüstérmet szerezték meg, utóbbiak a negyedik helyen zártak. Az 5-8. helyekért a Kaszaper FC, a Pusztaföldvári LK és a Békéssámsoni SK harcoltak térségünkből.

Gyulán gyűlt össze a női megyei futsal bajnokság legjobb négy gárdája, a Békéscsabai Wanted SC, a Dévaványai SE, illetve dél-békés két együttese, az orosházi Szentetornyai Amazonok és a Csanádapáca.

A vasárnapi tornán körmérkőzéseket játszottak, az orosházi lányok a Wanted SC-től 1-0-s vereséget szenvedtek, Csanádapácát 3-0-ra verték, majd 2-2-es döntetlent értek el Dévaványa ellen, akik előtt a második helyet szerezték meg jobb gólkülönbségüknek köszönhetően. A Csanádapáca nem tudott pontot szerezni, az Amazonok mellett a Dévaványától 3-1-re, a békéscsabaiaktól 3-0-ra kaptak ki, így a negyedik helyen végeztek.

Az alsóházban Kaszaper hölgy csapata szerepelt a legjobban, a Pusztaföldvár elleni 1-1-es döntetlen után, Békéssámsont és a Békéscsabai NLSC-t is 3-0-ra múlták felül, aminek köszönhetően ötödikek lettek. A pusztaföldváriak a Kaszaper elleni 1-1-et a Békéscsaba ellen is megismételték, majd 3-0-ra nyertek Békéssámsonnal szemben, aminek köszönhetően hatodikak lettek. A Békéssámson a csabaiakkal szemben is 3-0-ás vereséget szenvedett, így nyolcadik pozícióban zárt az alakulat.

Juhász Ádám

Fotó: Zvolenszki Vivien facebook

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.