Likefestoon / Aktuális / Újra itthon – A Hajdúnánást fogadják

Újra itthon – A Hajdúnánást fogadják

Két hónapja nem talál legyőzőre az Orosházi Női Kézilabda Club – ezt a szériát folytatnák a hétvégén is a kiesés ellen menekülő Hajdúnánás ellen. Nem számít a csapat könnyű találkozóra, de hazai pályán mindenképpen a két pont megszerzése a cél.

Az Orosháza következő ellenfele egyáltalán nincs könnyű helyzetben, a kiírás szerint idén öt csapat távozik az NB I/B-s bajnokságból. A tabella hátsó régiójában többen pályáznak a legjobb kieső helyére, bízva, hogy nem minden feljutó vállalja a szereplést és így megőrizhetik a másodosztályú tagságot. Ennek a megszerzésére az egyik legnagyobb esélyes a Hajdúnánás, így biztos a végsőkig küzdenek majd ma délután.

Így tettek ősszel is, ahol végül egy pontot otthagyott az ONKC a hajdúságiak otthonában. Az előző fordulóban kiesési rangadón magabiztos győzelmet szereztek a Hódmezővásárhely ellen.

A dél-békési kézisek sem lehetnek elégedetlenek az utóbbi időszak eredményeivel, hiszen március óta nem hagyták el pont nélkül a küzdőteret. Többek között jó játékkal döntetlent értek el a PC Trade Szeged KKSE ellen, míg legutóbb a Szent István-OTP otthonából távoztak győztesen.

– Az utóbbi időszakban sikerült megalapoznunk, hogy a mérkőzésekre önbizalommal telve álljunk hozzá. Nem lesz ez másként a hétvégén a Hajdúnánás ellen sem. Mindenképp folytatni szeretnénk a jó szériát és kiszolgálni a mindig lelkes közönségünket – fogalmazott a találkozóval kapcsolatban Papp László, vezetőedző.

A mérkőzés ezúttal rendhagyó időpontban kezdődik, április 28-án 15 óra 30 perckor hangzik el majd a kezdősípszó az Eötvös-csarnokban. A felnőttek előtt az ifjúsági csapat is megmérkőzik majd 13 óra 30 perctől, oda is várják a szurkolókat.

Forrása: onkc.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.