Likefestoon / Aktuális / Újabb érem a végegyházi asztaliteniszezőktől

Újabb érem a végegyházi asztaliteniszezőktől

Szombaton került sor az asztaliteniszezők Pünkösd Kupájára Csárdaszálláson, ahol Végegyháza két csapattal is indult. A dél-békésiek zsinórban három csapatversenyt nyertek, első számú csapatuk ezúttal az ezüstérmet zsebelte be.

Szombaton újra csapatversenyen mérték össze tudásukat Békés megye asztaliteniszezői, ezúttal a Pünkösd Kupán Csárdaszálláson. A viadalon nyolc csapat állt asztalhoz, köztük a végegyháziak is két gárdával. Végegyháza remekül szerepel mostanában, a Megye I. osztályban ezüstérmesek lettek és a legutóbbi három versenyüket, Végegyházán, Tótkomlóson és Sarkadon egyaránt megnyerték.

A hétvégi Pünkösd Kupa is jól indult a dél-békésiek első csapatának, mindhárom csoportmérkőzésüket megnyerték, aminek köszönhetően a döntőbe kerültek. A fináléban a Mezőberénnyel találkoztak, de végletekig menő, szoros 4-3-as csatában alul maradtak, így ezüstéremmel térhettek haza.

– Az előző három kupát megnyertük, de az második helynek is örülünk. Az egész idény nagyon jól sikerült, sokat fejlődtünk, a Megye I. osztályban remek tavaszt produkálva másodikak lettünk, a Megye III-as csapataink az ötödik és a tizenkettedik helyen végeztek. Ezúton is szeretném megköszönni Ribovics Jánosné áldozatos munkáját, aki egész évben sokat segített a harmadosztályú együtteseknek. A Pünkösd Kupával véget ért a szezon, a következő idényben hasonlóan jó szereplésben reménykedünk – értékelt Bognár István csapatvezető.

A Mezőberény és a Végegyháza mögött, Csárdaszállás és Elek csapatai végeztek a harmadik, illetve negyedik helyeken, a végegyháziak második alakulata a nyolcadik pozícióban zárt.

A Végegyháza I. tagjai: Ribovics János, Dobos András, Czebe Gyula és Bognár István.

A Végegyháza II. felállása: Ribovics Jánosné, Őri László és Páger Krisztián.

Juhász Ádám

Fotó: Balázs Csaba

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.