Likefestoon / Aktuális / Szupermaraton hétvégén

Szupermaraton hétvégén

Immáron 17. alkalommal rendezik meg a Békéscsaba–Arad–Békéscsaba Nemzetközi Szupermaratont május 17- én és 18-án.

Az első nap Békéscsaba-Szabadkígyós-Újkígyós-Csabaszabadi-Pusztaottlaka- Medgyesegyháza-Mezőkovácsháza-Battonya-Turnu-Varjas-Arad útvonalon, a második nap visszafele ugyanezen az útvonalon teljesíthetik majd a 200 km-es távot a résztvevők, akik egyéni vagy váltófutásra, kerékpár- illetve görkori túrára nevezhettek.

 Bár az időjárás nem kedvez a sportolni vágyóknak, Vozár Attila ultramaratosnista, a szupermaraton négyszeres győztese mégis indulásra buzdítja a résztvevőket. – Idén a szervezők táborát erősítem, egy korábbi sérülésem miatt nem tudom lefutni a távot. Mégis azt javaslom, ne foglalkozzunk az időjárással, öltözzünk kényelmesen és lehetőség szerint rétegesen. Az eső ellen védekezni nagyon nem tudunk, a folyadékbevitelről pedig feltétlenül gondoskodni kell, hiszen nem kis távról beszélünk. A pálya széléről fogok szurkolni, lélekben a versenyzőkkel leszek – nyilatkozta a sportoló.

 Május 17-én reggel 9 órakor rajtolnak a versenyzők Békéscsabáról, majd 18-án a célba érés napján, a békéscsabai Szent István téren a szervezők Black II Black koncerttel, színes programokkal várják az érdeklődőket. 15 órakor kerékpáros és görkoris díjátadás veszi kezdetét, 18:30 órakor pedig a Szupermaraton futói vehetik majd át megérdemelt díjaikat.

KPJ

20130526_122929_medgyesegyháza_szuper maraton - simonka, ruck, oszi_089
A verseny második napján Medgyesegyházán pihen meg a görkoris és kerékpáros mezőny. 13 órakor rajtolnak tovább.

 

 

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.