Likefestoon / Aktuális / Szent István napi pótrendezvény Orosházán

Szent István napi pótrendezvény Orosházán

Ladánybene27, Magna Cum Laude és tűzijáték – szerdán este pótolják a zord időjárás miatt augusztus 20-án Orosháza-Gyopárosfürdőn elmaradt programokat.

A hétköznapok monotonitását megszakítva, ma este igazi szórakozásban lehet részük az Orosházára látogatóknak. A Szent István Napi rendezvény pótlására ugyanis ma este 18 óra 30 perctől kerül sor.

Elsőként a Ladánybene27 zenekar lép színpadra, majd pedig 20 óra 30 perctől a Magna Cum Laude slágerei csendülnek fel.

A sokak által várt tűzijátékra 22 órától kerül sor. Kiss Lászlótól, a Jövő Építők Turisztikai Desztináció Menedzsment Közhasznú Egyesület elnökétől megtudtuk, hogy ez alkalommal kisebb hatótávolságú, de közel negyed órás látványosságra számíthatnak a nézők.

Megváltozott a forgalmi rend

A rendezvény idejére – illetve az előkészületek és az helyreállítás időtartamára is – megváltozik a forgalmi rend a főtér környékén.

Már tegnap este, 22 órától a főtér teljes területét elzárták a közúti forgalom elől, így sem a Mikszáth-, sem az Ady Endre-, sem a Vörösmarty utcák felől nem lehet járművel behajtani. Az utóbbi két utca zsákutcaként működik.

Ezen kívül a tűzijáték telepítési munkálatai miatt, biztonsági ma reggel 7 órától ideiglenesen a gyalogos forgalom is tilos lesz a főtér, kordonokkal elzárt, medencéken belüli részén.

A forgalmi rend várhatóan csütörtök reggel, az építmények és egyéb tárgyak eltávolítása után áll majd helyre.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.