2020. május 29. péntek
Likefestoon / Aktuális / Országos rajzversenyen remekelt a schéneres diák

Országos rajzversenyen remekelt a schéneres diák

Én és a mozi címmel hirdette meg 2018-as országos rajzpályázatát a Puskin Kuckó, melyen Páger Laura a medgyesegyházi Schéner Mihály Általános Iskola 4.b osztályos tanulója 3. helyezést ért el korosztályában.

A Puskin Kuckó minden héten élőszereplős előadásokkal és a legkisebbeknek szóló mesefilm-vetítésekkel szolgál a kisgyerekes családoknak, ezzel igyekezve megismertetni a legifjabb korosztállyal egy filmszínház miliőjét, és mozi varázsát.

A 2018-as rajzpályázatuk témájául a moziélményt választották. Arra bíztattak minden óvodást és kisiskolást, rajzolja le önmagát, családját a moziteremben, esetleg azt, amit a vetítővásznon látott és élményt jelentett számára, vagy akár egy popcornos zacskót – bármit, aminek témája: Én és a mozi.

A rajzpályázatra készített művet Páger Laura is a medgyesegyházi Schéner Mihály Általános Iskola 4.b osztályos tanulója és az Orosházi Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendéke, aki korosztályában III. helyezést ért el . Laura pedagógusai: Gácsér Béláné és Szalkai Éva.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Nyitnak a játszóterek

A korlátozások további enyhítése után Mezőkovácsházán ismét igénybe lehet venni a közösségi számára korábban nyitott …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.