Likefestoon / Aktuális / Országos elismerés Szabó Ágnesnek

Országos elismerés Szabó Ágnesnek

A Nemzeti Versenysport Szövetség a napokban tartotta díjátadó ünnepségét Budapesten, ahol a sport klasszisait ismerték el. Az ünnepségen harmincegy sportág, negyvenhét versenyzője volt jelen, köztük Szabó Ágnes, az orosházi Toldi SE versenyzője, aki egyedüli erőemelőként vehetett át elismerést.

Az elismeréseket dr. Szabó Tünde, az EMMI sportért felelős államtitkára, és Dr. Mészáros János, a NVESZ elnöke adta át a díjazottaknak.

– Nem számítottam rá, igen nagy meglepetésként ért az elismerés. Magáról a díjátadó ünnepségről se tudtam sokáig, csak annyit, hogy a Magyar Erőemelő Szövetség elnöke a Nemzeti Versenysport Szövetség által kiküldött jelölőlapon engem és egy másik erőemelő hölgyet jelölt a 2016-os teljesítményünk alapján, viszont a díjátadóra csak én kaptam meghívást, a világbajnoki címem által – számolt be a Likefestoonnak Szabó Ágnes, aki – ahogyan arról korábban már hírt adtunk – tavaly felnőtt világbajnoki címet szerzett, ami azért is büszkeség, mert korábban női versenyző még nem ért el világbajnoki első helyet ebben a sportágban.

Szabó Ágnes azt mondja, megtisztelő számára a díj, hisz ez azt jelenti, hogy elismerik eredményeit, sőt, az is nagy öröméül szolgál, hogy egyedüli erőemelőként vehetett részt az eseményen.

Földesi Szandra

Fotó forrása: olimpia.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.