Likefestoon / Aktuális / ONKC: Könnyed győzelem a Pénzügyőr ellen

ONKC: Könnyed győzelem a Pénzügyőr ellen

Egy percig sem forgott veszélyben a két pont sorsa, az ONKC felnőtt csapata magabiztosan, a közönséget kiszolgálva 12 gólos sikert aratott a Pénzügyőr ellen szombaton este.

OXXO Energy Orosházi NKC – Pénzügyőr SE 37-25 (18-9)
NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, Orosháza.
Vezette: Fibec, Herbák
Orosháza: MAKAI – ANTALl 4, Takács 7 (2), Som 3, Kamuti, HATALA 4, ZSILÁK 7 (1). Cserék: Brunner, Késmárki (kapusok), TÓTH S. 3, VÖRÖS 4, Ulmann 1, Zvolenszky 3, Dancsó, Szigetvári, Horváth N. 1 (1) Vezetőedző: Papp László.

Pénzügyőr: Kőhalmi – Oláh 9, Mayer, Vernes 6, Gazsovics 1, Szász-Fejér 2, Ködmön 1. Cserék: Czuczu 1, Csepregi 3, Porobic. Vezetőedző: Kovács Attila.

Hétméteres: 9/6 illetve. 3/3. Kiállítás: 6 illetve 10 perc.

Nagy lendülettel kezdtek az orosházi lányok, a tíz emberrel kiálló Pénzügyőr ellen. A gyors játék eredményesnek bizonyult, így a nyolcadik percben már 7-3 állt az eredményjelzőn. Az ellenfél vezetőedzője a 15. percben kért időt, amivel nem sikerült megállítani a mieinket a 20. percre nyolcgólosra hízott a fór. Ezután azonban kisebb hullámvölgybe került a csapat, feljebb zárkózott fehérmezes fővárosi csapat. Ezért használta fel az időkérését Papp László (24. perc 14-6). Hatottak a szavak, ugyanis a szünetre ismét kilenc volt a különbség a két együttes között (30. perc 18-9).

Nem váratott sokáig magára, hogy a szép számmal kilátogató közönség rászámolhasson a lelkes vendégekre. Vörös Bettina góljával a találkozó során először vezettek a mieink tíz góllal (35. perc 21-11). Ezen az estén Makai Veronika eszén is nehezen jártak túl Pénzügyőr játékosai, a hálóőrünk rendre hárította kísérleteiket. Ebből sikeres lerohanásokat vezettek Papp László tanítványai (40. perc 24-11).

A találkozó remek lehetőséget nyújtott a fiataloknak is. Az ifjúsági együttesből hárman a keretben voltak, és mindannyian pályára léptek és hasznos tagjai voltak a csapatnak. A második félidőben egyáltalán nem forgott veszélyben a két pont. A szünetre kialakított kilenc gólt további három találattal toldották meg felnőttjeink és 37-25-re győztek.

– Jó volt végre egy olyan mérkőzést játszani, amikor nem kellett izgulnunk. Végig kézben tartottuk a találkozót megérdemelten győztünk. – nyilatkozta Papp László vezetőedző a club honlapján.

Forrás: http://www.onkc.hu

Fotó: Kecskeméti Krisztina (oroscafe.hu)

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.