2020. június 2. kedd
Likefestoon / Aktuális / OFKSE: mozgalmas lesz a felkészülés

OFKSE: mozgalmas lesz a felkészülés

A hónap közepétől indul az alapozás a következő szezonra, a nyári program már körvonalazódni látszik az NB I-ben szereplő dél-békési férfi kézilabdacsapat számára. A tervek szerint a Szegeddel is megmérkőznek.

Az alapozás első részében, július 23-án Békéscsabán, a Magyar Kézilabda Szövetség területi edzőtovábbképzésén Vladan Jordovic irányításával tart bemutató edzést a csapat. Ezt követően augusztus 5-én, pénteken 17 órától az SBS Eger együttese ellen lép parkettára az Eötvös-csarnokban. A hazai közönség ekkor láthatja először mérkőzés keretein belül az új igazolásokat, a formálódó új csapatot. A tervek szerint augusztus 10-én a MOL-Pick Szeged gárdájával vívnak a mieink felkészülési találkozót, ennek időpontja és helyszíne még egyeztetés alatt áll – olvasható az egyesület honlapján.

Az augusztus mozgalmas lesz, hiszen 20-21-én Belgrádban rendezik a Marinko Kelecevic Emléktornát, ahol az Orosházi FKSE-LINAMAR mellett pályára lép a szerb bajnok HC Vojvodina, az izraeli bajnok HC Maccabi Tel Aviv, valamint a BL- és SEHA-liga résztvevő boszniai HC Borac m:tel együttese. A szerbiai kitekintő után hazai rendezésű torna is lesz augusztus 26-28. között az Eötvös-csarnokban a Balatonfüredi KSE, Váci KSE, SBS Eger, Mezőkövesdi KC és az egyiptomi bajnok Al Zamalek HC vendégszereplésével.

Az OFKSE-nél folyó szakmai munkát megerősíti, hogy a csapat vezetőedzője, Vladan Jordovic, az EHF és a Szerb Kézilabda Szövetség július második felében a szerbiai Kragujevac városában tartott nemzetközi mesteredzői szeminárium utolsó kurzusán megszerezte a legmagasabb fokozatot, a Master Coach minősítést.

Betkó Tamás Dávid

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Nyitnak a játszóterek

A korlátozások további enyhítése után Mezőkovácsházán ismét igénybe lehet venni a közösségi számára korábban nyitott …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.