Likefestoon / Aktuális / OFKSE: Gólzáporos edzőmeccs Algyőn

OFKSE: Gólzáporos edzőmeccs Algyőn

A háromhetes bajnoki szünetet kihasználva kedden este felkészülési találkozóra utazott Algyőre Bakó Botond együttese. Az ellenfél a házigazdák NB I/B-s együttese volt, mely az 5. helyet foglalja el a másodosztály keleti csoportjának tabelláján.

ContiTech FKSE-Algyő – Orosházi FKSE-LINAMAR 39-36 (21-16)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Algyő, 15 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Herjeczki – Pásztor M., Ferenczi 4, Antal 4, Morva 5, Stranigg 5, Németh L. 1. Cs.: Szabó L. (kapus), Markoski 1, John, Knezevic 9 (3), Braz 1, Mihály 3, Kiss Axel 3, Balázs. Edző: Bakó Botond. Az Algyő legjobb góllövője: Vancsics 10.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 8/8, ill. 5/3.

Az első percekben az Orosháza ragadta magához a kezdeményezést (4. p.: 2-4), azonban az algyői gárda hamar átvette a vezetést – amit aztán meg is őrzött a találkozó végéig. Az első félidő középső szakaszában rohanós, sok hibával tarkított kézilabdát játszottak a csapatok, kevés energiát fektetve a védekezésre, így sok gól is született ebben a periódusban (11. p.: 9-8). Aztán fokozatosan növelte előnyét a házigazda, a szünetre megnyugtató, ötgólos vezetést szerezve. – olvasható a club honlapján. 

A második játékrész közepére egyetlen találatnyira csökkentette hátrányát a zöld-sárga vendégcsapat (44. p.: 26-25), elsősorban a gólerősen játszó Marko Knezevic jóvoltából, ám hiába javult fel ebben a szakaszban az orosházi fiúk teljesítménye, minden igyekezetük ellenére sem sikerült a maguk javára billenteni az eredményt (57. p.: 37-35). A hasznosnak bizonyult felkészülési találkozót pénteken újabb tesztmérkőzés követi, az NB I-es Cegléd otthonába látogatnak Németh Lászlóék.

Forrás: http://ofkse.hu

Fotó forrása: http://ofkse.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.