2020. május 29. péntek
Likefestoon / Aktuális / Nemzetközi és országos birkózósikerek

Nemzetközi és országos birkózósikerek

Ausztriában és Szigetszentmiklóson is diadalt arattak az Orosházi Spartacus Birkózó Klub fiataljai. Szél Anna és Sepeczán János (a képen középen) aranyéremmel, Villim István (bal oldalt) bronzéremmel gazdagította a térségi egyesület gyűjteményét.

Az ausztriában megrendezett Flatz Open nemzetközi versenyen Magyarország jeles fiataljai is képviseltették magukat, köztük orosházi birkózókkal. A magyar csapat eredményesen zárta a kiírást, ugyanis a hölgyeknél a kadetok hat, míg a junior/felnőtt kategóriában négy érem született. A kadet fiúk további három bronzérmet szereztek, mindkét szakágban magyar csapatelsőséget ünnepelhettek. A sikerből az OSBK részéről Szél Anna is kivette a részét, kadet 60 kg-ban ezüstérmes lett.

A közelmúltban rendezték az U23-as szabadfogású országos bajnokságot Szigetszentmiklóson. A megmérettetésen 30 szakosztály 83 birkózója állt a szőnyegre. A kiírás tétje nagy volt, ugyanis márciusban hazánk korosztályos Európa-bajnokságot rendez, a válogatott keret kialakításánál többek között a Szigetszentmiklóson elért eredmények is befolyással bírnak. Az orosházi egyesület tájékoztatásából megtudtuk, Sepeczán János kiválóan szerepelve 65 kg-ban aranyérmet szerzett, míg 61 kg-ban Villim István a harmadik helyen zárt.

Az U23-as korosztályos Európa-bajnokságot március 28-tól rendezik Szombathelyen.

Betkó Tamás Dávid

Fotó forrása: OSBK facebook

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Nyitnak a játszóterek

A korlátozások további enyhítése után Mezőkovácsházán ismét igénybe lehet venni a közösségi számára korábban nyitott …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.