Likefestoon / Aktuális / Napsütötte áprilisi hétvége

Napsütötte áprilisi hétvége

Újabb felmelegedés érkezik hazánkba a hétvégén, nem lesz hiányunk napsütésből. A jó időt csak vasárnap délután zavarhatják meg erősebb gomolyfelhő képződések.

Pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk, a meteorológusok szerint a legtöbb napos óra az ország déli részében valószínű. Napközben többfelé megélénkül a déli, délnyugati szél. A hőmérséklet délután 17 és 22 fok között alakul, késő estére 13 és 17 fok közé hűl le a levegő. A hétvégén napsütötte időnk lesz, csak vasárnap délutántól kell erőteljesebb gomolyfelhő képződére számítanunk. A délnyugati szél sokfelé erős lesz. Szombaton tovább emelkedik a nappali hőmérséklet, így mindkét nap 20 és 27 fok lesz, míg éjszaka 7 és 15 Celsius fok várható.

A felmelegedés miatt levertebbek, fáradékonyabbak lehetünk, és a vérnyomásunk is ingadozhat. Az orvosmeteorológia szerint a hét utolsó munkanapján a levegő hőmérséklete igencsak komfortos lesz, ezért ha tehetjük, a munka mellett töltsünk rövidebb pihenőket a szabad levegőn.

Kiss Anna

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.