Likefestoon / Aktuális / Ma még postára adhatja a kérdőívet

Ma még postára adhatja a kérdőívet

Május 31-ig van lehetősége minden magyar állampolgárnak visszaküldenie a kitöltött konzultációs kérdőívét. Már most rekordszámú a visszaküldött ívek mennyisége, meghaladta az 1,6 milliót is. A nemzeti konzultációban való részvétel erős kiállás a nemzeti függetlenség és a kormány politikája mellett.

A közelmúltban meghosszabbították a nemzeti konzultációs kérdőívek kitöltését egészen május 31-ig, azonban ma lejár a határidő. A május végéig tartó nemzeti konzultációban visszaküldött ívek száma már meghaladja az 1,6 milliót is, ami rekord. A kormánypárt szerint ez jól tanúsítja azt, hogy az állampolgárok aggódnak azért, mert Brüsszel elhibázott politikája veszélyezteti Magyarországot, veszélyezteti az ő biztonságukat is, és ahogyan a kérdőíveken keresztül is kinyilvánították, nem akarják migránsokkal elárasztani az Európai Uniót, nem akarják migránsokkal elárasztani hazánkat sem. Emellett az is sokak aggodalmát váltja ki, hogy a Brüsszel által tervezett energiaunió veszélybe sodorná a hatósági árképzést és a rezsicsökkentést.

A kérdőíveken hat kérdés szerepel, Többek közt a bevándorláspolitikáról, az adó- és foglalkoztatáspolitikáról, az energiaárakról, és a külföldről támogatott aktivista csoportokról kérdezik a kérdőíveken a magyarokat. A kormány szerint a számok azt mutatják, a konzultációban aktuális és lényeges kérdések vannak, melyek befolyásolják Magyarország jövőjét.

A nemzeti konzultációhoz kapcsolódóan országjáró körutat is szerveztek, mely visszaigazolta, hogy az állampolgárok döntő többsége támogatja a kormányt, elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját és kiáll Magyarország szuverenitása mellett. A Fidesz az elmúlt négy hétben több mint 130 településen tartott fórumot, többek közt Medgyesegyházán is, ahol Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője és Simonka György, Dél-Békés országgyűlési képviselője hívta fel a figyelmet a konzultáció jelentőségére. Mint hangsúlyozták, a nemzeti konzultációban való részvétel erős kiállás a nemzeti függetlenség és a kormány politikája mellett.

Kiss Anna

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.