Likefestoon / Aktuális / Legyen battonyai az ország legszebbje

Legyen battonyai az ország legszebbje

Máté Zoltánné és Szabadai Györgyné is voksokra vár a közösségi oldalon, konyhakertjeiket mérettetik meg, akár az ország legszebb kertje is az övéké lehet. A helyi koordinátor számít a dél-békésiek összefogására, november 26-áig szavazhatunk.

Ahogyan arról már korábban is olvashattak nálunk, Battonyán idén is nagy sikert aratott “A Legszebb Konyhakertek” –  Magyarország legszebb konyhakertjei című verseny, ebben az esztendőben több mint húszan szálltak ringbe kertjeikkel, mindannyian példaértékű munkát végeztek. Az országos program is ezt szolgálja, példát állítani azon állampolgárok előtt, akik még nem tapasztalták meg a kertművelés örömét, és azt, hogy olcsón, egészségeset tehetnek az asztalra.

Bár az eredményhirdetés már megvolt, azonban most újabb szintre lépett a vetélkedés, ezúttal az ország legszebb kertjét keresik, a közösségi oldalon leadott voksok által derül majd ki, kinek a művét tartja a legérdemlegesebbnek a nagyérdemű. Két battonyai, dél-békési nevező is van, nekünk csak néhány kattintás, viszont Máté Zoltánnénak és Szabadai Györgynének óriási segítség és megtiszteltetés.

A battonyai koordinátor, Borsodi János azt mondja, Dél-Békés mindig is nagy dolgokra volt képes, úgy véli, a térség összefogása által most újabb álom válhat valóra. Bízik a térségben élők segítségében, akik november 26. 24 óráig adhatják le voksaikat.

Máté Zoltánné zárt kert vegyes kategóriában indult, konyhakertjére ide kattintva szavazhatnak, míg Szabadai Györgyné szintén vegyes kategóriájú zárt kertjét itt érhetik el.

Kiss Anna

Fotó forrása: Battonya Város Önkormányzata

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.