Likefestoon / Aktuális / Közösségi munkáért elismerést kaptak

Közösségi munkáért elismerést kaptak

A szép őszi időben október 6-án családi nappal búcsúztatták Pusztaottlakán az aktív, turisztikailag is eredményes időszakot. A falu ünnepe egyben alkalmat adott arra is, hogy a közösségért legaktívabban tevékenykedőknek megköszönjék az önzetlen munkát, amellyel hozzájárulnak a falu szépítéséhez, fejlődéséhez. Ugyanakkor sokan mások, leginkább a gyerekek kaptak útravalónak egy kis anyagi támogatást. Összességében azonban senki sem távozott üres kézzel. A jó hangulat, a finom vacsora és a játékokon nyert ajándékcsomagok mellett egy sokkal nagyobb pakk hazacipelésével is meg kellett küzdeni a családoknak, időseknek, hiszen minden ottlakai lakos segélycsomagot vehetett át az ünnepség végén.

Az önkormányzati dolgozók közül elismerésben részesült Szabó Andrásné és Fraisták Ferencné, a polgármesteri hivatal két munkatársa, valamint Baráthné Gergely Andrea és Balogh Gábor, a Humán Szolgáltató központ két munkatársa. Köszönet illette a román nemzetiségi önkormányzat képviselőjét, Popa Tivadart. Megköszönték a két nemzetiségi egyesület vezetőjének munkáját is, így elismerő oklevelet vett át Szabó Miklósné, a Pusztaottlakai Románok Egyesületének elnöke és Karancsiné Bocsor Éva, a Purdi Mihály Román Kulturális Egyesület elnöke. Szintén közösségi elismerésben részesült a falu papja, Kovács Calinic atya, az orvosa dr. Dumitras Octavian és az ottlakai körzeti megbízott, István Róbert rendőr törzs zászlós.

A nyári időszak zárásaként kihirdették a Virágos Pusztaottlakáért Verseny eredményeit. Első helyezett lett Kerekes Györgyné, a második helyen osztozott Balogh Gábor, Baltáné Fehér Anasztázia és Bilácz Mihály. Mindenki más, aki benevezett a versenybe emléklapot vehetett át: Benkő Ilona, Buka Mihályné, Jagyugya Judit, Gécs Mihályné, Engelhardtné Apró Eleonóra, Botás Györgyné, Popa Tivadarné, Horgáné Botás Margit, Botás Péter, Simonka Lajos, Sándor Gáborné. A közterek virágosításáért végzett fáradhatatlan munkáért pedig Demkó Andrásné és Véró József vehetett át elismerést.

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.