Likefestoon / Aktuális / Ismét ajándékokkal teli cipődobozokat osztottak szét Dél-Békésben

Ismét ajándékokkal teli cipődobozokat osztottak szét Dél-Békésben

Sok éve már, hogy a Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány szervezésében Karácsony táján a hátrányos helyzetű dél-békési gyermekeknek ajándék cipős dobozokkal kedveskednek az Alapítvány önkéntesei, támogatói.

2018-ban sem volt ez másképp, az Alapítvány facebook oldalán meghirdette a „Legyen boldogabb 500 gyermek Karácsonya Dél-Békésben” cipődoboz akcióját.

-A hirdetésre nagyon sok ajándék érkezett a 3 településen működő gyűjtőpontjainkra (Tótkomlós, Mezőkovácsháza és Medgyesegyháza) – mondta el hírportálunknak Nagy Nóra az Alapítvány kuratóriumának elnöke, aki itt is köszönetét kívánja kifejezni minden segítő szándékú embernek.

Nagy Nóra elmondta, hogy kétszáz darabszám felett tudtak cipős dobozokat készíteni az összegyűlt felajánlásokból, amiket Karácsony előtti napokban osztottak ki minden településen, az ott élő családok, gyermekek nagy örömére.

Az önkéntesek pozitív visszajelzéseket, sok-sok ölelést, hálát kaptak, mert a gyermekeknek készített csomagokon kívül tartós élelmiszereket és szaloncukrot is ki tudtak juttatni a családoknak.

Az akciót folytatják, 2019-re már elkészítették a karitatív tervüket, a tavasz közeledtével ruhaosztással szeretnének a térség lakóinak kedveskedni.

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.