Likefestoon / Aktuális / Hétvégén talán már a napot is láthatjuk

Hétvégén talán már a napot is láthatjuk

Szárazabb, de hidegebb levegő áramlik fölénk az elkövetkezendő napokban. Gyenge hidegfront érvényesül.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a Kárpát-medencétől nyugatra elhelyezkedő anticiklon peremén hidegfront érkezik, melynek következtében eleinte nedves levegő áramlik felénk, azonban a folytatásban már szárazabb, de egyben hidegebb időre számíthatunk. A hétvége során gyengén és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, de némi napsütésben azért részünk lesz. Elszórtan valószínű eső, zápor. Térségünkben mérsékelt marad a légmozgás.

Pénteken és szombaton még 4 és 10 fok közötti maximumok lesznek, vasárnaptól viszont már csak 3 és 8 fok várható napközben. Éjjelente -2 és +6 fok között ingadozik majd a hőmérő higanyszála.

Gyenge hidegfront hat szervezetünkre, melynek következtében fejfájásos, migrénes panaszunk lehet, valamint szédülést és vérnyomás-ingadozást is tapasztalhatunk. Erősebbek lehetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak, illetve hosszabbá válhat a reakció idő is.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.