Likefestoon / Aktuális / Hét pozitív drogteszt egy orosházi szórakozóhelyen

Hét pozitív drogteszt egy orosházi szórakozóhelyen

Egy orosházi vendéglátóhelyen tartott ellenőrzést a rendőrség. Az ott szórakozók közül egy nőt és hat férfit állítottak elő kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény gyanúja miatt.

Orosházán, egy szórakozóhelyen tartott ellenőrzést a rendőrség szeptember 9-én, fél 2-től. A vendégek közül egy nőnél és hat férfinál kábítószer-fogyasztást jelzett a gyorsteszt. Az Orosházi Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei előállították őket.

Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el, a 21 éves nőt, valamint a 20 és 31 év közötti férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyik gyanúsított autójában kábítószergyanús anyagot is találtak, amelynek hatóanyag tartalmát a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg. A kábítószer-fogyasztás megelőzését, a szórakozóhelyek biztonságának javítását célzó intézkedés a fogyasztók mellett a terjesztők felkutatására, elfogására is kiterjed. A rendőrség vizsgálja, hogy a gyanúsítottak kikkel álltak kapcsolatban, pontosan milyen anyagot fogyaszthattak és ahhoz hogyan jutottak hozzá. – tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatójából.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.