Likefestoon / Aktuális / Heptaéder díj – a legkreatívabb osztálynak

Heptaéder díj – a legkreatívabb osztálynak

Az Orosházi Táncsics Mihály Gimnáziumban “megmérettetésre” hívják az 8-11. évfolyamos osztályokat. A legkreatívabb osztálynak a vándordíjon kívül 1000 euro is jár.

A pályázat célja az osztályközösségek kialakulásának, fejlődésének ösztönzése, továbbá a tanulók kreatív gondolkodásának, erkölcsi és szellemi igényességének, kötelességtudatának erősítése,  az iskolai programok színesítése, az osztálytermek igényessé, otthonossá formálásának ösztönzése.

Az osztályoknak a pályázatokat írásban (kézzel írott vagy nyomtatott formában) kell benyújtani az iskola igazgatójának címezve, május 16-ig. A pályázati anyagnak tartalmaznia kell az osztály jellemzőit, az előző tanévben elért fontosabb eredményeket (a pályázati célok figyelembe vételével), a tanulmányi és közösségi munka értékelését, összefoglalását (év végi és félévi átlagok) és az osztályközösség vállalásait.

A pályamunkákat az iskola tantestülete bírálja el, a díjat ünnepélyes keretek között a tanévzáró ünnepségen, június 16-án adják át a nyertes osztálynak. A pályázattal elnyerhető díj a korábbi évekhez hasonlóan, idén is 1000 euro, illetve a heptaéder térplasztika őrzése és gondozása egy évig, amelyet a zsibogó üvegtárolójában helyeznek el a nyertes osztály nevével és bemutatkozásával.

Földesi Szandra

Fotó forrása: Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.