Likefestoon / Aktuális / Futsal: Elkezdődött a bajnokság – Taroltak az Amazonok

Futsal: Elkezdődött a bajnokság – Taroltak az Amazonok

Vasárnap elkezdődött a Békés Megyei Női Műfüves Futsal Bajnokság. Az első fordulónak Dévaványa adott otthont. A csapatok két mérkőzést játszottak, a Szentetornyai Amazonok nem találtak legyőzőre.

Gólgazdag találkozón vannak túl a megyénk női focistái, ez betudható a hosszabb játékidőnek is, hiszen az új rendszernek köszönhetően már 2×20 percet játszanak a lányok. Az idei bajnokságra 9 csapat nevezett: Csorvási SK, Dévaványai SE, Gyulai Amazonok, Kisújszállási SE, Mezőberényi FC, Nagymágocs SE, Pusztaföldvári LK, Szentetornyai Amazonok, Wanted Szabadidős SC Békéscsaba.

A játéknapon minden csapat 2 meccset játszott. A Szentetornyai Amazonok kezdték a szezont, hiszen ők játszották az első meccset a csorvási lányokkal, majd pár órával később a békéscsabai Wanted csapatával mérettették össze magukat. Egypályás rendszerben zajlottak a mérkőzések, így a kilátogatóknak egész napos programként szolgált a tegnapi női foci.

Szentetornyai Amazonok eredményei:

Szentetornyai Amazonok – Csorvási SK 15:0

Szentetornyai Amazonok – Wanted Szabadidős SC Békéscsaba 8:0

A következő őszi fordulóra október 8-án Békéscsabán a Mester Klubban kerül sor.

Fotó: Szentetornyai Amazonok

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Életlen késsel még almát sem lehet pucolni!

A mai napon érdekes írás érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás tegnapi napon megtartott, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.