Likefestoon / Aktuális / Folytatódik a Kovácsházi Hárompróba

Folytatódik a Kovácsházi Hárompróba

Idén ötödik éve rendezik meg a Kovácsházi Hárompróba elnevezésű sporteseményt a viharsarki városban. Június 6-án, szombaton kerékpártúrával zárják a tavaszi „szezont”, reggel 9 órakor veszi kezdetét a túra, gyülekező és regisztráció 8:30-tól a Művelődési Központ előtt lesz.

A résztvevők rövid távon (Mezőkovácsháza- Kunágota- Mezőkovácsháza) és hosszú távon (Mezőkovácsháza- Mezőhegyes- Tótkomlós- Kaszaper- Mezőkovácsháza) is indulhatnak.

– A rendezvénysorozat azért jött létre, mert volt egy egészségügyi felmérés, amiből kiderült, a mezőkovácsháziaknak nagyon rossz egészségügyi állapota. Sportolással életmódváltással lehet rajta változtatni. A célunk, lehetőséget biztosítsunk sportolásra, mozgásra, közösség építésre – tájékoztatta hírportálunkat Jankó Erzsébet, a Művelődési Központ vezetője.

A szervező azt is elárulta, hogy aki a Hárompróbán öt- vagy hat alkalommal vesz részt, esélyes lesz arra, hogy az utolsó próbán novemberben megnyerje az általuk felajánlott díjat, amely egy kerékpár lesz. Ráadásként Varga Gusztáv, Polgármester felajánlásával plusz egy kerékpár kerül sorsolásra, amennyiben tízen vagy tíznél többen teljesítik a Hárompróbát mind az öt-hat alkalommal

A Hárompróba egyébként tavasszal és ősszel kerül megrendezésre és három sportágat foglal magában: gyaloglás, futás, és kerékpározás.

Az idei őszi időpontok a következők:

Kerékpártúra: szeptember 12.

Futóverseny: október 3.

Gyalogtúra: november 21.

A szervezők szeretettel várnak minden sportolni és kikapcsolódni vágyó érdeklődőt!

Kálmán-Pócsik Judit

Plakát: Mezőkovácsházi Művelődési Központ

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.