Likefestoon / Aktuális / Erzsébet-tábor két helyszínen

Erzsébet-tábor két helyszínen

Megkezdődött az Erzsébet-program keretében azoknak a Magyarországi iskolai osztályoknak a táborozása, amelynek kedvezményes költsége mindösszesen 1000 forintba került. A pályázatban résztvevő osztályok hat héten keresztül, hat turnusban a zánkai vagy fonyódligeti Erzsébet táborokban tölthetnek el három tartalmas napot.

Csaknem 10 ezer 8-18 éves gyermek számára adódott lehetőség a kirándulásra, az Erzsébet-program keretében immár harmadik alkalommal meghirdetett Tavaszi kirándulás pályázat révén, amelyet kifejezetten iskolák számára írt ki a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány. Az első diákcsoportok május 18-án érkeztek meg a zánkai Erzsébet Táborba.

Főként olyan gyermekek vesznek részt benne, akiknek családja nem engedhetné meg magának, hogy egy háromnapos osztálykirándulásra befizessenek: így számukra és az iskola számára is nagy segítséget jelent a lehetőség.

A táborokban a szállás és teljes ellátás mellett a szabadidő tartalmas eltöltéséhez kapcsolódó eszközök – labdák, tenisz- tollas- és pingpongütők, zsírkréták, tollak, színes ceruzák, gyurma és más kreatív eszközök, sakk, társasjátékok, kártyajátékok – is a gyerekek rendelkezésére állnak, emellett pedig egy szervezett programon is részt vehetnek, színházi előadás, könnyűzenei vagy népzenei koncert közül választhatnak.

Kálmán-Pócsik Judit

Fotó: Illusztráció

Forrás: erzsebetprogram.hu

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.