Likefestoon / Aktuális / Erőemelés: Lovas harmadik a vb-n

Erőemelés: Lovas harmadik a vb-n

Tovább folytatták a jó szériát az Orosházi Toldi SE versenyzői Lengyelországban. Az Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságon Lovas Mónika összetettben a harmadik helyezést érte el. Paczuk Ádám után újabb szép eredménnyel büszkélkedhetnek a dél-békési erőemelők.

Augusztus 29. és szeptember 3. között rendezték a lengyelországi Szczyrk városában az Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságot. Paczuk Ádám egyéni legjobb teljesítményét nyújtva összetettben hetedik lett, pénteken Lovas Mónika versenyzett. A +84 kg-os súlycsoportban a juniorok között 527,5 kg-os összetett eredménnyel a bronzérmet szerezte meg. Fogásnemenként lebontva három érvényes guggolást bemutatva, 207,5 kg-on befejezve, egyéni csúcsot felállítva harmadik lett. Fekvenyomásban 150 kg-ig jutva a dobogó második fokára állhatott. Felhúzásban 170 kg-ot teljesített, harmadik lett – adta hírül az egyesület honlapján.

Paczuk Ádám szerepléséről itt írtunk részletesen. A dél-békési erőemelők ismételten bizonyították, a világ élvonalába tartoznak.

Betkó Tamás Dávid

Fotó: egyesület

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.