Likefestoon / Aktuális / Elnyerhető díj a gazdák számára

Elnyerhető díj a gazdák számára

Egy nem mindennapi megmérettetésen vehetnek részt azok az agrárágazatban tevékenykedők, akik az elmúlt két év során vidékfejlesztéshez kapcsolódó közösségi programot bonyolítottak le.

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet pályázatot hirdet OMÉK Táj – Érték – Együttműködési Díjra, amellyel a példa értékű tájközpontú és közösségi szemléletű programokat ismerik el. Idén szeptemberben már 77. alkalommal rendezik meg az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK), amelyen ismét több kategóriában OMÉK-díjakat adnak át. A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet az országos rendezvényen OMÉK Táj – Érték – Együttműködési Díjjal ismeri el azokat, akik a táj és a közösség értékeinek megóvásához, a tájhoz való kötődés erősítéséhez, annak fejlődéséhez, vagy a helyi társadalom értékmegőrző törekvéseihez kapcsolódó példa értékű programot valósítottak meg.

A díj elnyerésére olyan szervezetek, nem formális közösségek, vagy természetes személyek nyújthatnak be pályázatot, amelyek a 2013. január 1. és 2015. május 15. közötti időszakban valósították meg munkájukat akár önerőből, akár külső támogató erőforrás igénybe vételével.

Június 1-30-ig lehet jelentkezni a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet által üzemeltetett www.nakvi.hu weboldalon, egy elektronikus űrlap kitöltésével. A pályázaton való részvétel teljesen ingyenes.

Kálmán-Pócsik Judit

Fotó: agraragazat.hu

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol

VAN, AMI NEM FÉR BELE. Feljelentés az internetes oldalunkat feltörők ellen (KATT IDE!)    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.